Renault Clio Cosmopolitan - doar pentru fete!

Editia speciala Clio Cosmopolitan lansata de Renault este un cadou de primavara adus de compania franceza tinerelor cliente ale marcii.

Renault a creat o editie speciala a modelului de oras Clio, cunoscut si apreciat deja pentru confortul sau. Aceasta se numeste Clio Cosmopolitan si a fost realizata in colaborare cu renumitul designer Venera Arapu, astfel ca eleganta si personalitatea insotesc feminitatea intr-o maniera armonioasa si incantatoare.

Dincolo de design, performante, confort sau pret, automobilul pe care ti-l doresti trebuie sa te reprezinte. Sa iti ofere senzatia ca a fost creat special pentru tine, depasind toate standardele.

Iar Renault materializeaza acest concept prin seria speciala Clio Cosmopolitan. Insufletita de husele special create pentru tetierele Clio, imaginea noii versiuni speciale se asorteaza cu nuantele bordului. Vorbim de un bleu ciel, o invitatie la serenitate, aceea pe care o vei regasi si la esarfa, geanta si umbrela deasemenea semnate Venera Arapu.

Designul exterior, modern si atragator, se remarca de data aceasta si prin badge-ul 3D “Cosmopolitan”. Alaturi de spatiul generos si de sonorizarea excelenta, confortul interior este sustinut de o echipare generoasa care cuprinde airbaguri frontale pentru sofer si pasager, proiectoarele de ceata, volanul si schimbator imbracate in piele, bord cu insertii cromate, manere interioare de usi cromate, instalatie audio cu CD si MP3, geamuri electrice si vopsea metalizata.

Clio Cosmopolitan ofera clientelor posibilitatea de a alege intre doua motorizari. Versiunea pe benzina de 1,2 litri dezvolta 75 cai putere, consumand in medie doar 5,9 litri la suta de kilometri. Iar pentru cine face calculele la mai multe sute de kilometri, varianta diesel 1,5 dCi consuma, atentie, 4,5 litri la suta!

Continuand cu cifre mici, pretul incepe de la 9 800 euro cu TVA. Important: in portbagajul de 288 litri incap multe cumparaturi, astfel incat programul de shopping sa poata fi extins.

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Micky pe 22 Iun 2009, 20:41
    melodia reclamei

    este nasoala melodia, ce-ti place la ea ?

    0
    0

  • sorina pe 23 Iun 2008, 17:19
    link pt a descarca melodia

    http://www.mariussescu.com/2008/04/16/femeia-din-tine-vrea-un-clio-cosmopolitan/

    0
    0

  • alexutza pe 7 Iun 2008, 16:00
    buna

    de la ce firma este rochia pe care o poarta barbatul in reclama de la clio cosmopolitan ??

    0
    0

  • pyty pe 1 Mai 2008, 23:27
    raspuuuuns:D

    Piesa se numeshte Song&Dance shi este cantata de Shirley Temple intr-un film din 1935...

    0
    0

  • Dinu Daniela pe 28 Apr 2008, 21:25
    cerere

    va rog sa-mi trimiteti si mie melodia din reclama sau macar numele celui care o canta sau titlul ei Multumesc anticipat si paste cu bine.

    0
    0

  • zahan adriana pe 24 Apr 2008, 22:29
    melodia reclamei

    va rog sa-mi trimiteti si mie melodia din reclama sau macar numele celui care o canta sau titlul ei va pupacesc pe toti membri echipei

    0
    0

  • DAN IOSIF pe 20 Apr 2008, 15:28
    super tare melodia

    vreau si eu ,va rog frumos, sa imi trim un mail cu numele melodiei de pe coloana sonora din clipul cu renault clio simbol cosmopolitan.imi place mult de tot melodia. Multumesc anticipat!!! dan

    0
    0

  • dragos ciorascu pe 18 Apr 2008, 10:28
    as dori si eu

    Daca se poate,as dori sa aflu si eu numele melodiei si a formatiei care o canta!Va rog!Astept mail!

    0
    0

  • Chelu Alexandru pe 15 Apr 2008, 19:00
    need help

    vreau si eu ,va rog frumos, sa imi trim un mail cu numele melodiei de pe coloana sonora din clipul cu renault clio simbol cosmopolitan.imi place mult de tot melodia. Multumesc anticipat!!!

    0
    0

  • DANIELA CARSTEA pe 3 Apr 2008, 22:40
    amanunte

    As fi incantata dak as primi mai multe amanunte despre masinile Renault, posibilitati de cumparare, preturi, termen de livrare. Multumesc anticipat! Dana Carstea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod