Legatura nestiuta dintre Amadeus si Alexandra Stan!

Fanii Alexandrei Stan si ai artistelor de la Amadeus au fost uimiti sa le vada impreuna pe cele cinci artiste distrandu-se cu foc peste hotare, pozandu-se pe plaja sau in club si petrecand ca si cum ar fi prietene de-o viata.
Alaturarea lor este cu atat mai inedita cu cat abordeaza genuri de muzica total diferite.

Frumoasele artiste se afla in aceste zile in Egipt, unde au fost invitate sa sustina concerte in cadrul The Back to Life Music Festival, ce are loc in resortul de lux Soma Bay din Hurghada.

Evenimentul este unul cu renume in Egipt si contribuie la promovarea tarii ca destinatie turistica sigura si de neratat.

Cele patru artiste din trupa Amadeus, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, vor petrece in Egipt si sarbatorile de Paste, intrucat, chiar in noaptea Invierii, vor sustine un al doilea recital pentru turistii sositi din intreaga lume in Hurghada.

Amadeus si Alexandra Stan nu sunt la prima deplasare impreuna.
Artistele au mai sustinut concerte in cadrul acelorasi evenimente inclusiv anul trecut, peste Prut, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.

Luna aceasta trupa Amadeus a sustinut un recital extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti, alaturi de cei 74 de instrumentisti ai Alexander Symphony Orchestra, in cadrul spectacolului celebrului tenor Italian Alessandro Safina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod