Ellie White, schimbare spectaculoasa de look. Nu mai e bruneta!

Ellie White a recurs la o schimbare de look spectaculoasa. Dupa o lunga perioada de timp in care a fost bruneta, artista a decis sa isi deschida culoarea parului. La recomandarea hairstylistului sau, s-a vopsit blond, insa nu in totalitate, ci pe jumatate din lungimea parului.
Astfel, solista este acum admirata pentru efectul spectaculos de tip ombre. Rezultatul a fost prezentat fanilor in cateva fotografii realizate in Brasov si postate pe blogul sau, www.elliewhite.ro.

Transformarea nu se va opri insa aici. Blondul lui Ellie va fi din ce in ce mai deschis iar culoarea finala va fi prezentata in noul sau videoclip ce va fi lansat la sfarsitul lunii mai, la timp pentru debutul sezonului estival si pentru concertele pe care le va sustine in vara acestui an.

De-a lungul timpului, Ellie White a trecut prin mai mute schimbari de look.
Desi a cochetat cu nuante precum blond, castaniu, saten, roscat, perioada in care a fost bruneta a ramas intiparita cel mai mult in memoria publicului.

Ellie White comunica zilnic cu fanii sai prin intermediul paginii oficiale de Facebook si prin blogul sau, www.elliewhite.ro, unde posteaza impresii din vacante, recomandari de stil, culinare si fotografii din cariera si din viata personala. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod