Lansarea Academiei de Coafura Fason

23 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Lansarea Academiei de Coafura Fason
Cu muzica traditionala romaneasca interpretata live de trupa Life on Mars a fost lansata la Bucuresti noua Academie de coafura Fason by Cristina Grama. Cei care doresc sa devina hair stilistii de succes de maine au fost invitati sa se inscrie la cursuri intr-un mod inedit, plin de caldura.

Echipa va invita sa experimentati un nou concept de a studia, invata si a exersa. Viziunea este de a face din pasiunea ta o meserie si din meseria ta o pasiune. Fiecare clienta care iese din mana ta, iti ofera satisfactia de a fi o opera de arta, de a emana eleganta, rafinament si calitate la cel mai inalt nivel.
Simplitate sau extravaganta, forma sau culoare toate devin simple si firesti in mana ta, daca iti doresti si studiezi. Filosofia noastra este Arta, Respect si Bucuria de a darui.

Pornind de la acest motto, hair designer-ul cu numeroase si prestigioase premii nationale si internationale Cristina Grama, a ales sa anunte deschiderea inscrierilor la Academia FASON (ale carei cursuri incep in luna ianuarie) cu o colectie sugestiva pentru valorile pe care doreste sa le promoveze
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod