Cori Grămescu bate recordul naţional: face 3000 de abdomene la Cluj

23 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu bate recordul naţional: face 3000 de abdomene la Cluj
Renumitul antrenor de fitness feminin Cori Grămescu este pe cale de a bate recordul naţional la numărul de abdomene efectuate în cadrul unui eveniment.

După ce zilele trecute le-a învăţat pe moldovencele de la Chişinău cum se face fitness la Bucureşti, Cori va fi prezenta weekendul aceasta la Cluj Napoca unde va preda lecţii de nutriţie şi cursuri de Ultimate Pilates, Piloxing şi Tae Bo. Cu această ocazie, frumoasa Cori, posesoarea unui trup de invidiat, va face peste 3000 de abdomene într-o singură zi.


Evenimentele vor avea loc sâmbătă şi duminică la Polus Center şi Gimmy Polus, intrarea fiind liberă.Cori este denumită de clujeni „antrenoarea vedetelor”, asta după ce în portofoliul ei de clienţi se numără persoane publice precum Laura Cosoi, Dana Rogoz, Roxana Ionescu, Geanina Varga, Oana Ioniţă.

Cori Grămescu va lansa la Cluj metodele de fitness care au făcut sute de femei din Bucureşti să slăbească şi să îşi tonifieze corpul în acest an: Ultimate Pilates by Cori Grămescu, Piloxing şi Tae Bo, Cori fiind singurul antrenor de fitness român cu acreditare internaţională Tae Bo.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • soare dana pe 26 Nov 2011, 03:28
    Cine mai e si nasparleta asta?

    Cine mai e si nasparleta asta? Ce tot o ridicati in slavi? A facut cumva sport de performanta in fitness si culturism, si nu stiu eu. Tocmai eu, CARE SUNT AVIZATA SA SPUN ASTA?Cauta-tii pe adevaratii performeri, ii gasiti pe net..Dar, cum va e lene, normal ca v-ati oprit la asta. Face exercitii incorecte si usoare, ca pentru lenesi. Asa cum sunt voi, cei care o promovati. Sa va fie rusine. Stiu ca o sa stergeti acest coment.

    10
    13

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod