Lady Gaga, îngrijiri medicale după concert

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2012
Vedeta nu s-a simţit foarte bine pe scenă, la București, două ambulanţe sosind imediat după finalul show-ului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.
Vedeta nu s-a simţit foarte bine pe scenă, la București, două ambulanţe sosind imediat după finalul show-ului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Lady Gaga a susţinut, joi seară, un show de peste două ore, în faţa unui public de circa 35.000 de persoane, timp în care a cântat hituri precum "Alejandro", "Just Dance" şi "Judah" şi a schimbat atâtea ţinute câte personaje.

La un moment dat, în timpul concertului, a existat un moment de confesiune din partea artistei.
"M-am dus în culise pentru că am vomat şi nu am vrut să vedeţi asta...
mi se întâmplă uneori"
, a spus Lady Gaga.

Acest lucru nu a împiedicat-o, însă, să-şi ducă show-ul până la capăt.

Potrivit site-ului ştirileprotv.ro, citat de agenția Mediafax, la finalul concertului, două ambulanţe au ajuns de urgenţă în zonă, chiar în spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri medicale artistei.

Concertul de la Bucureşti a fost cel de-al doilea pe care Lady Gaga l-a susţinut în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball".
Cântăreaţa americană a mai concertat la Sofia marţi seară, iar următorul show al artistei este programat la Viena, sâmbătă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod