La Digi24 debutează, de astăzi, o nouă campanie de responsabilizare socială

De mai bine de 23 de ani ne tot întrebăm ,,Când va fi România o țară civilizată?” “Bonton”, emisiunea de bune maniere de la Digi24, încearcă să ofere răspuns la această întrebare printr-o campanie care se desfăşoară din 1 până pe 8 decembrie. Telespectatorii Digi24 vor putea urmări, zi de zi, poveşti care schimbă mentalităţi, ale unor oameni care se implică în susţinerea adevăratelor valori şi care susţin buna creştere şi buna cuviinţă.
Scopul campaniei Digi24, “Cred în România civilizată” este acela de a modifica mentalitatea românilor. Prin acest demers jurnalistic Digi24 face un prim pas prin implicarea concretă în susţinerea valorilor. În cadrul campaniei “Bonton” a împlinit visul unui profesor, Gheorghe Bănuţă, care timp de 15 ani a predat, voluntar, bunele maniere adolescenţilor din Câmpulung. Vineri, la librăria Cărtureşti, acesta şi-a lansat  propria carte tipărită sub sigla “Bonton”, ,, Ghidul Manierelor elegante pentru adolescenţi”.

"Cred în România civilizată", campania de responsabilizare sociala a Digi24  este o pledoarie pentru o viață și o conduită civilizată, pentru bună creștere şi bună cuviinţă,.  Şi asta pentru că, până la urmă, România civilizată începe cu fiecare dintre noi.
Timp de o săptămână Digi24 prezintă poveştile şi portretele celor care nu au renunţat să creadă în România civilizată, oameni care o schimbă în bine, modelele de care avem nevoie. Telespectatorii Digi24 vor vedea pe micul ecran personaje puternice care au schimbat vieţile celor din jur prin exemplul lor personal.

În fiecare zi, de luni până vineri, la ora 15.00, Dana Gonţ, realizatoarea emisiunii “Bonton”, va arăta, alături de invitaţii săi: Peter Hurley, Anca Dobrescu, Radu Oprea, profesorul Gheorghe Bănuţă şi Ben Mehedin, poveștile celor care schimbă mentalităţi,  se dedică celor de lângă ei si conservă valori pe care cu toţii le vom moşteni.

“Bonton” este un proiect unic de televiziune ce îşi propune să redescopere frumuseţea normalităţii şi a “firescului”, prin valori esenţiale: respect, eleganţă, bun gust, civilizaţie, spirit civic şi bună creştere.
Emisiunea este prezentată de Dana Gonţ şi este difuzată în fiecare duminică, de la 17.30, la Digi24.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod