7 personalitati feminine romanesti au vorbit la Gala “Da! Si eu pot!” a Academiei Femeilor!

Dupa ce a parcurs 9 mari orase din toata Romania (Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Deva), caravana “Da! Si eu pot!” a ajuns la capat de drum cu ultimul oras: Bucuresti!

Pe data de 20 noiembrie, orele 18:30, la Athenee Palace Hotel Hilton a avut loc evenimentul “Da! Si eu pot!”, eveniment in cadrul caruia  au participat in jur de 270 de persoane  care au  celebrat impreuna potentialul feminine si valorile umane.

Academia Femeilor a initiat caravana “Da! Si eu pot!”, o experienta care imputerniceste femeile sa fie constiente de potentialul lor care energizeaza, inspira si sustine dezvoltarea personala prin exemplul invitatelor. Gandita ca o calatorie de cunoastere si dezvoltare, caravana a pornit in 28 mai cu orasul Brasov, a continuat pe 13 iunie cu orasul Pitesti, 20 iunie Craiova, 15 iulie Constanta urmand ca in a doua parte a proiectului, caravana sa ajunga in: Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Deva incheindu-se in data de 20 noiembrie, la Bucuresti.

Invitatele, femei de succes, vin sa ne demonstreze prin puterea exemplului ca succesul profesional si armonia interioara pot fi obtinute daca indeplinim o singura conditie: sa ne dorim asta! Cele sapte vorbitoare invitate sa-si  impartaseasca traseul sunt reprezentate de oameni publici din Romania: Elisabeta Lipa -  performer sportiv;  domeniu Sanatate; Daniela Palade Teodorescu - redactor - sef revista Avantaje, domeniu Comunicare; Paula Chirila - actrita, domeniu  Familie & Relatiil Monica Davidescu, actrita, domeniu Arta & Frumusete,; Dana Jianu, medic si business women, domeniu Dezvoltare profesionala si Leslie Hawke - Fundraiser, domeniu Evolutie personala si Iuliana Tudor - realizator TV, domeniu Casa femeii moderne au fost invitatele speakere din seara zilei de 20 noiembrie pentru cele 7 domenii in care Academia Femeilor activeaza.



In cadrul Galei au fost premiat Specialistele Academiei Femeilor din fiecare oras in care Caravana a poposit in toate cele 7 domenii de activitate.

Premierea Specialistelor a fost realizata de cate un Invitat Special cu notorietate si experienta in domeniul in care a inmanat distinctiile: Lavinia Toma, Corporate Communications Henkel Romania- pentru domeniul Comunicare, Cristian Onetiu, Fondator Life Care si Celebrity Coach- pentru domeniul Dezvoltare profesionala; Laura Lazar, Designer vestimentar – pentru domeniul Arta si Frumusete; Flaviu Cicirean, Director de Creatie Radio Zu- pentru domeniul Familie si Relatii; Adriana Petrescu, Psiholog si Life Coach- pentru domeniul Casa femeii moderne; Dan Mocanu, Life Coach- pentru domeniul Evolutie personala; Florentina Opris, Realizator TV- pentru domeniul Stil de viata sanatos.

Prezentatorul acestui eveniment a fost Daniel Buzdugan iar gazda evenimentului a fost  Florina Onetiu, Fondatoare Academia Femeilor, Life Coach.
Gala s-a incheiat cu cina, distractie, socializare si un concert sustinut de Fady and the Zaidans.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod