Kyra Sedgwyck este preferata lesbienelor

Facebook Twitter Comenteaza
Kyra Sedgwyck este preferata lesbienelor

Protagonista serialului "Aproape de adevar", la Pro Cinema, Kyra Sedgwick, este mandra de faptul ca personajul ei din serial, politista Brenda Johnson, a atins o coarda sensibila a lesbienelor. "Cred ca datorita faptului capersonajul meu este in acelasi timp si feminin, sensibil, si totusi puternic", spune Sedgwick. "Sau poate are legatura cu unul din filmele mele in care am sarutat-o pe Helen Mirren".

Intrebata cum ar reactiona daca unul dintre cei doi copii ai sai, Travis (19) si Sosie (16), ar veni acasa si i-ar marturisi ca este homosexual, Kyra a raspuns: "Vreau doar ca ei sa fie fericiti si sa-si gaseasca jumatatea, indiferent de sex, pentru ca e foarte greu sa treci prin viata singur.
Oricum, e mult mai greu sa fii gay. Pe langa greutatea cu care gasesti persoana potrivita, trebuie sa mai infrunti si prejudecatile oamenilor".

Mai mult decat atat, actrita a rezistat avansurilor unei admiratoare cand se afla impreuna cu Juliana Margulies, colega sa, intr-un bar de gay, facand cercetari pentru un film. "M-am simtit foarte flatata, dar i-am spus ca sunt foarte maritata si foarte heterosexuala", a completat Sedgwick, al carei personaj din serialul "Aproape de adevar" a cucerit atat publicul masculin, cat si pe cel feminin.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod