Kevin Federline, spitalizat de urgenţă

Fostul soţ al cântăreţei Britney Spears a fost internat de urgenţă luni, într-un spital din Sydney, după ce a acuzat dureri în piept.
În vârstă de 33 de ani, Kevin Federline filma pentru show-ul de televiziune australian "'Excess Baggage" în momentul în care a acuzat dureri în piept şi hipertensiune. Federline a fost transportat de urgenţă, luni dimineaţă, la Mt Druitt Hospital din Sydney, potrivit site-ului contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Un purtător de cuvânt al reţelei de televiziune Nine, care difuzează show-ul "'Excess Baggage", a declarat că Federline a fost supus unui test EKG, descoperindu-se că nu a suferit un atac de cord, dar el este monitorizat în continuare.

"I se vor face şi analize de sânge şi, probabil, va rămâne în spital până cel târziu în noaptea de luni spre marţi", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Nu este pentru prima dată când Kevin Federline are nevoie de asistenţă medicală.
El s-a prăbuşit din cauza căldurii, în timp ce filma pentru primul episod al show-ului "Excess Baggage".

"Excess Baggage" este un show dedicat persoanelor care vor să slăbească. În timpul emisiunii, opt australieni şi opt celebrităţi concurează într-o competiţie de slăbit. Premiera show-ului pe reţeaua de televiziune australiană Nine este prevăzută pentru acest an.

Un fost dansator, Kevin Federline are doi fii - Sean Preston, în vârstă de cinci ani, şi Jayden James, în vârstă de patru ani - cu fosta lui soţie, Britney Spears.
El mai are doi copii - Kori, în vârstă de 10 ani, şi Kaleb, în vârstă de şapte ani - cu fosta lui iubită Shar Jackson şi încă unul cu fosta jucătoare de volei Victoria Prince - Jordan Kay, născută în august 2011.

Kevin, care a divorţat de Britney Spears în 2007, deţine în continuare tutela unică asupra copiilor fostului cuplu, Sean Preston şi Jayden James, deşi în realitate băieţii locuiesc în reşedinţele ambilor părinţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod