Sondaj eva.ro: Ce crezi despre noile silicoane ale Nicoletei Luciu?

Spune-ţi părerea despre decizia vedetei de a avea cele mai mari implanturi de pe piaţă.

Vedeta în vârstă de 31 de ani este foarte mândră de rezultatul operaţiei de implant mamar. După două intervenţii , una de reconstrucţie a sânilor şi una de mărire, Nicoleta Luciu a fost externată sâmbătă şi a fost dusă acasă de soţul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.


Acesta a declarat recent că nu are nimic împotrivă ca Nicoleta să pozeze dezbrăcată pentru rrevistele de bărbaţi. "Dacă ea vrea, are liber să pozeze. Eu nu am nimic împotrivă", a declarat Zsolt pentru ziarul "Ring".

 

De altfel, potrivit "Click!", el a încurajat-o pe Nicoleta să recurgă la implantul mamar.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irina pe 28 Ian 2012, 06:01
    simulare marire sani pe calculator

    Nu ma pot hotari daca sa-mi pun silicoane sau nu. Nu stiu cum voi arata dupa operatie. Am auzit ca este un program special pe calculator care iti arata corpul tau cum va arata dupa operatie. Stie cineva despre ce este vorba ?

    0
    0

  • rox pe 26 Ian 2012, 09:11
    .

    ce proasta esti corina, sincer....esti foarte invidioasa....care e problema daca unguru nu o ia pe luciu de nevasta...nu toata lumea tine sa aiba un certificat de casatorie si daca nu te-ar fi interesat nu ai fi comentat articolul acesta....Felicitari pentru Nicoleta Luciu ca e si mamica si se lupta sa arate bine din nou, decat ca si altele maritate si frustrate.

    0
    0

  • veronica pe 25 Ian 2012, 17:48
    nicoleta luciu

    si care e problema k femeia isi pune silicoanee ...bravoo eii ..si bravoo si lui barbatasuu k nu are nimik impotriva ...o femeia trebuie sa aiba grija de aspectul eii ,chiar dak sa maritat ,face copiii sau trebuie sa stea la cratitza .....din toatepunctele d vedere trebuie sa incerce sa fie pusa la punct .....asha k ...fetelorrr facetiva doar treburile voastree....numai fizti invidioaseee.

    1
    1

  • CORINA pe 24 Ian 2012, 14:38
    LUCIU

    poate sa faca orice cu corpul ei!!!!dar, nu ne intereseaza!!!nu inteleg ce face fata asta , in afara de ...copii...si ...amanta...?!!?!?!?daca nici acum nu se insoara ungurul cu ea....la atac fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!inca un luzar free!!! in rest, numai de bine!!!ne auzim peste 2-3 ani..sa mai vedem ce face luciu pana atunci....copii sau...somera/!?!?!?!?

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod