Katie Holmes a pozat topless pentru o campanie publicitară

Actriţa a realizat un pictorial senzual pentru promovarea bijuteriilor H. Stern.
Actriţa a realizat câteva fotografii în ipostaze senzuale pentru promovarea bijuteriilor casei H. Stern.


Soţia lui Tom Cruise a fost văzută deseori îmbrăcată în haine obişnuite, purtând jeanşi şi hanorace în care se simte lejer. Însă actriţa în vârstă de 33 de ani a demonstrat recent că atunci când trebuie să promoveze bijuterii superbe, e capabilă să ofere un argument convingător: corpul ei.

Katie a realizat un pictorial pentru în ipostaze sexy, în cadrul unei campanii publicitare pentru bijuteriile semnate de casa H. Stern.

Imaginile, axate pe chipul şi pe gâtul ei senzual, scot în evidenţă bijuteriile superbe pe care le-a purtat. Frumoasa actriţă a pozat topless, cu sânii acoperiţi însă strategic de braţe şi într-un costum negru de baie, dintr-o piesă, pe malul mării, purtând o brăţară, cercei şi un colier marca H. Stern, iar fotografiile au fost publicate de cotidianul britanic "Daily Mail".
Campania la care a participat Katie Holmes este derulată deocamdată doar în Israel, însă aceasta va fi desfăşurată şi în Statele Unite, în toamna acestui an.

Katie s-a concentrat în ultima vreme pe cariera de modeling, după ce apariţia sa în producţia "The Kennedys" nu a fost apreciată de criticii de film, notează "Daily Mail".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod