Cătălin Măruţă, deghizat în urs, a fost agresat de nişte turişti

Aflat în Poiana Braşov, Cătălin Măruţă le-a pregătit o surpriză soţilor Viorica şi Ioniţă din Clejani. Dar a avut şi el parte de surprize.
Aflat în Poiana Braşov de Sfântul Ion, Cătălin Măruţă le-a pregătit o surpriză soţilor Viorica şi Ioniţă din Clejani. Numai că a avut şi el parte de surprize.

Împreună cu doi colegi din echipa sa, Măruţă s-a costumat adecvat pentru obiceiul dansului cu ursul şi s-a ţinut scai de fiica Clejanilor, relatează "Pro TV Magazin". Foarte insistenţi şi deloc impresionanţi de rugăminţile ei de a o lăsa în pace, cei trei au luat-o în braţe pe Margherita, apoi i-au luat telefonul, ba chiar şi geanta!

Surpriza pentru Măruţă şi echipa sa a venit în momentul în care un grup de turişti aflat în apropiere a sărit în apărarea fetei, fără să bănuiască nicio secundă că sub masca ursului se afla chiar Cătălin Măruţă, pus pe şotii la adresa Clejanilor.

Episodul amuzant a fost filmat cu camera ascunsă pentru a fi prezentat în ediţia de marţi a emisiunii "Happy Hour", difuzată de Pro TV.

Foto: Pro TV Magazin
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod