Kate Winslet, despagubiri de 28.000 euro de la Daily Mail

de Ileana Voicu Ghinea, 4 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kate Winslet, despagubiri de 28.000 euro de la Daily Mail

Actrita britanica in varsta de 34 de ani a dat in judecata tabloidul Daily Mail, care publicase in luna ianuarie un articol intitulat "Ar trebui Kate Winslet sa castige un Oscar pentru cea mai enervanta actrita?", informeaza Mediafax.

"Sunt incantata ca Daily Mail si-a cerut scuze pentru ca a emis acuzatii false la adresa mea", a declarat intr-un comunicat Kate Winslet, care a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2009, gratie rolului din "Cititorul / The Reader".

"Eram extrem de suparata pentru ca am fost acuzata ca am mintit in legatura cu programul meu de exercitii fizice si am considerat ca era responsabilitatea mea sa le cer sa se scuze, pentru a-mi dovedi angajamentul fata de acele principii pe care le-am aparat intotdeauna, referitoare la problemele fizice, care includ regimul alimentar si exercitiile fizice. Cred cu tarie ca femeile ar trebui sa fie incurajate sa se accepte asa cum sunt, deci, a sugera ca eu minteam, era o acuzatie de o ipocrizie inacceptabila", a explicat actrita britanica.

Ca urmare a acestui proces, tabloidul si-a cerut scuze public si a fost de acord sa-i plateasca actritei despagubiri in valoare de 28.000 de euro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod