Jojo a învăţat să prepare plăcinte raw-vegane

Jojo Cătălina Grama a învăţat să prepare plăcinte raw-vegane de la Anca Alungulesei, gazda serialului “Mademoiselle Coco”.
“Ce fac două moldovence când se întâlnesc? Se apucă de gătit! Însă de această dată, nu frământă plăcinte moldoveneşti poale`n brâu, ci plăcinte raw vegan de toamnă: plăcintă de dovleac şi plăcintă de măr cu scorţişoară. Ambele plăcinte ne amintesc de copilărie, însă de această dată le-am reinventat: am pregătit plăcinte raw, fără zahăr şi fără lactoză!”, spune Anca Alungulesei, expert în nutriţie.

Deşi a fost prima dată în viaţă când a preparat o plăcintă de dovleac raw vegană, Jojo s-a dovedit foarte pricepută şi chiar s-a întrecut cu Anca Alungulesei, care a “gătit” o plăcintă cu mere şi scorţişoară.
Pe lângă faptul că a preparat singură, sub îndrumarea Ancăi Alungulesei, o plăcintă cu dovleac raw vegană, Jojo a aflat şi multe alte informaţii interesante legate de o nutriţie sănătoasă.   

Jojo a descoperit cu interes că nucile hidratate cu 8 ore înainte de a fi consumate se “trezesc”, adică toate enzimele prezente în ele se activează şi astfel sunt mult mai sănătoase, dar şi mai uşor de digerat. Actriţa a învăţat de la Anca Alungulesei cum se prepară un gem dulce din curmale, smochine şi stafide hidratate cu 2, 3 ore înainte, dar şi cum să obţii un blat foarte sănătos, gustos şi care nu îngraşă din fulgi de ovăz măcinaţi într-un blender de mare putere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod