Jermaine organizeaza "The Tribute - In memory of Michael Jackson"

24 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jermaine organizeaza

Jermaine Jackson pregateste un spectacol unic si grandios, care sa celebreze memoria fratelui sau: The Tribute - In memory of Michael Jackson.

Pentru o noapte, muzica lui Michael Jackson va reveni pe scena live. Unii dintre cei mai mari artisti ai lumii vor canta hiturile sale, intr-un decor cu adevarat regal, potrivit cu ceea ce inseamna Michael. Show-ul va aduna peste 90 000 de spectatori si va avea loc in fata Palatului Schönbrunn din Viena, pe 26 septembrie.  


"Sunt foarte mandru ca Michael a imbogatit vietile atat de multor oameni.

Nu numai cu muzica lui, dar si cu imensa lui generozitate. Uneori nu realizam cat de importanta este o persoana in viata noastra, pana in momentul trist cand pleaca de langa noi. Dar stiu in inima mea ca Michael va fi mereu cu noi. Mesajul lui a fost "Heal The World" (Vindecati lumea). Dar el singur nu putea sa realizeze asta. Asa ca ne ramane noua aceasta datorie - sa ne asiguram ca fiecare dintre noi incearca sa facem lumea un loc mai bun. Michael si-a dat tributul sau. Acum e vremea sa o facem si noi".

Acestea sunt cuvintele cu care Jermaine Jackson, fratele lui Michael, ne indeamna sa traim de acum inainte, pastrand vie amintirea regelui pop.

Informatii despre pregatirea show-ului puteti gasi pe www.thetribute2009.com.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod