Iuliana Luciu pleacă în SUA. Vedeta vrea să devină actriţă

Se pare că acesta ar fi motivul pentru care sora Nicoletei Luciu a renunţat la postul de asistentă de la "Acces Direct".
Chiar dacă gurile rele spun că zvonurile unei posibile relaţii cu milionarul Ioan Neculaie au grăbit lucrurile, totuşi Iuliana avea în plan încă de anul trecut să pună punct acestui capitol al vieţii ei şi să îşi continue drumul altfel.

Vedeta a anunţat recent că va pleca de la emisiunea Simonei Gherghe, dar nimeni nu ştia ce planuri de viitor are. Se pare că Iuliana vrea să se întoarcă la o pasiune mai veche, actoria, şi pleacă în SUA pentru a-şi construi o carieră.

"Eu până să devin asistentă TV, am jucat în câteva seriale și într-un film artistic, Mie îmi pare rău că lumea a uitat de unde am pornit. Vreau să mă cunoască și altfel decât asistentă tv. Voi pleca în SUA pentru niște castinguri. Vreau să mă dedic trup și suflet actoriei pentru că asta știu cel mai bine să fac.", a spus Iuliana pentru Antena 1, conform Libertatea.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • XYZ pe 2 Feb 2016, 14:08
    HO

    STATI PUTIN, O NUMITI "VEDETA". DE CE?

    0
    0

  • XYZ pe 2 Feb 2016, 14:07
    ALTA

    ALTA TUTA.... INCEARCA LA VIVID PRODUCTIONS, ACOLO AU MEREU NEVOIE DE "PERSONAL". VAI DE MAMA TA PRIN CITE.... TREBUIE SA TRECI CA SA DEVII ACTRITA. SI IN SUA....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod