Ingrediente cu dragoste in noile salate de la McDonald’s si Chef Nicolai Tand

„Cred ca oricine si-ar dori sa colaboreze cu un brand de talia McDonald’s. Eu gatesc mancare folosind ingrediente bune si dragoste. Ingredientele le-am luat acum de la McDonald’s si sunt mandru sa semnez aceasta colectie de Salate a la Chef,” spune Chef Nicolai Tand despre colaborarea cu restaurantele McDonald’s in Romania.
„O idee buna ramane doar o idee daca nu ai interlocutorul potrivit, forta de a o implementa si un proces de inovatie in centrul caruia se gaseste consumatorul. Eu ma bucur sa vad cum o idee buna a devenit realitate din colaborarea intre McDonald’s si Chef Nicolai, pe care acum l-as numi mai degraba prieten. Multumesc, Nicolai” – a declarat Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s Romania, la evenimentul de lansare a Colectiei de Salate a la Chef Nicolai Tand.

McDonald’s a lansat luni, 4 august, la restaurantul din Piata Romana, noua colectie de Salate a la Chef Nicolai Tand.
Salatele a la Chef au fost create pentru clientii restaurantelor McDonald’s care isi doresc sa se bucure de o masa usoara si gustoasa, preparata din ingrediente bune si o reteta speciala.

Chef Nicolai Tand a pregatit pentru invitatii de la eveniment cele 3 salate si a povestit cum a ales ingredientele si cum a desavarsit fiecare reteta: „mancarea este o bucurie si un rasfat. Pentru salate de exemplu, sunt foarte importante proportia de ingrediente si sosurile. Ma bucur sa vad ca McDonald’s prezinta salatele asa cum le-am preparat eu.
Astfel, fiecare client va avea parte de reteta lui Nicolai si experienta McDonald’s.”


Salata Bistro este o salata cocheta cu sunca, branza si ou, perfecta cu sos Vinaigrette. Salata Greek este o salata insorita, cu branza, masline si rosii cherry, ideala cu ulei de masline si otet balsamic. Ultima din colectie, Salata Tuna este ca o vacanta, cu ton, porumb si ou, desavarsita cu sos Vinaigrette.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod