GIULIANA RANCIC STĂ DE VORBĂ CU LISA VANDERPUMP ÎN EMISIUNEA BEYOND CANDID WITH GIULIANA, CARE ARE PREMIERA DUMINICĂ, 17 AUGUST, NUMAI LA E!

„Eram soţie, mamă şi femeie de afaceri. Apoi am fost aruncată brusc în lumea asta nebună, în care există şi părţi bune, şi părţi rele... Nu aş da timpul înapoi şi nu aş alege o altă direcţie.” – Lisa Vanderpump
Seria specială Beyond Candid with Giuliana continuă cu un nou episod, care are premiera duminică, 17 august, la ora 22:00, numai la E!: Lisa Vanderpump o invită pe Giuliana Rancic în vila ei din Beverly Hills pentru a povesti cum era viaţa ei înainte de a avea propriul reality-show, care este secretul căsniciei sale longevive şi de ce îşi pune mereu familia pe primul loc.

Lisa are două emisiuni TV de succes, The Real Housewives of Beverly Hills şi Vanderpump Rules, iar fanii pot crede că ştiu totul despre celebra casnică britanică.
În acest interviu detaliat, Lisa vorbeşte în exclusivitate cu Giuliana despre vremurile în care era actriţă la Londra şi a jucat alături de un viitor supermodel, despre decizia de a-l adopta pe băiatul ei, Max, şi despre cum a încercat să nu-şi educe copiii în stilul britanic tradiţionalist. Lisa spune totul și despre conflictele cu Brandi Glanville, Kyle Richards şi restul colegelor ei din The Real Housewives of Beverly Hills, care au ţinut prima pagină a ziarelor.

În grădina luxoasei sale vile din Beverly Hills, Lisa bea o LVP Sangria, propriul ei brand, alături de adorabilul ei căţeluş (Giggy), şi îi dezvăluie Giulianei detalii despre relaţia ei cu Ken şi despre cum a fost afectată căsnicia lor de faima pe care au dobândit-o brusc.
În plus, Lisa dezvăluie de ce crede că a devenit celebră graţie show-ului.

Rămâneți alături de Giuliana pentru a afla direct de la Lisa toate acestea şi multe altele, într-un episod nou-nouţ din Beyond Candid with Giuliana: Lisa Vanderpump, difuzat duminică, 17 august, la ora 22:00, numai la E!.

Citate din emisiune:

„Lucrez în continuare şi îmi conduc afacerea. Şi chiar nu am nevoie de bagajul emoţional pe care mi-l aduce această emisiune.” – Lisa, despre cum i-a afectat cariera emisiunea The Real Housewives of Beverly Hills

„Uneori, când lucrurile sunt foarte stresante emoţional, mi-a stat alături spunându-mi doar «Rămâi tu însăţi.
Nu-i lăsa pe cei din jur să te doboare».”
– Lisa, despre cum a sprijinit-o soţul ei când a avut probleme în emisiunea The Real Housewives of Beverly Hills

„Nu sunt un îngeraş. Fac şi eu comentarii acide şi mă distrez.” – Lisa, despre cum se comportă în emisiunile ei 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod