"E Vara Mea - Pepe featuring Arando Marquez" este piesa acestei veri

Vineri, in cadrul unei gale exceptionale, Mamaia Music Awards si-a desemnat castigatorii acestui an. Nominalizata si favorita in categoria “Favourite Song”, piesa “E Vara Mea”, colaborarea lui Pepe cu Arando Marquez a castigat premiul pentru cea mai buna piesa a verii lui 2014.
“Ma bucur mult ca “E Vara Mea” place si pana la urma doar aceasta conteaza. La foarte putin timp dupa lansarea videoclipului am vazut ca publicul canta alaturi de mine piesa si atunci mi-am dat seama ca nu mai este a mea ci le apartine. Premiul primit la Mamaia Music Awards confirma si din punct de vedere simbolic aceasta realitate.”

Melodia “E Vara Mea” a fost produsa de echipa Rappin’ On Production, Connect-R semnand alaturi de Adrian Cristescu atat versurile cat si partea de compozitie. Publishingul apartine Pepe Latin Music, casa de discuri a artistului. Piesa a fost lansata ca si single la inceputul verii si pentru ca s-a bucurat de un feedback excelent, la sfarsitul lunii iunie a fost filmat si videoclipul, regizor fiind Dan Petcan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod