Incident pe scenă: Cornelia Catanga a întrerupt concertul saxofonistului Kenny Garrett

Cornelia Catanga a întrerupt concertul extraordinar susținut de Kenny Garrett


Potrivit Mediafax, Cornelia Catanga şi soţul ei, interpretul de romanţe Aurel Pădureanu, s-au aflat la concertul de joi seară pentru a-l susţine pe fiul lor, Alex Pădureanu, aflat la începutul carierei în jazz. Deşi pe afişul concertului nu era anunţat, acesta a cântat câteva piese de jazz la pian în deschiderea concertului susţinut de cvintetul american.

La sfârşitul evenimentului, Alex Pădureanu a urcat pe scenă fără să fie invitat şi a salutat publicul împreună cu cei cinci muzicieni americani, vizibili jenaţi de situaţie.

În acest timp, un fotoreporter angajat special i-a făcut lui Alex Pădureanu şi mamei sale fotografii cu trupa condusă de Kenny Garrett.

Cvintetul, compus din saxofonistul Kenny Garrett, pianistul Vernell Brown, basistul Corcoran Holt, bateristul McClenty Hunter şi percuţionistul Ruby Bird, a concertat, joi seară, la Sala Radio din Bucureşti.

Acesta a fost al treilea eveniment organizat în România pentru promovarea albumului "Pushing the World Away", după cele de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca (pe 11 mai) şi Casa Studenţilor din Timişoara (12 mai).


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod