Frumuseţe. 30 de manichiuri ideale pentru nunţi. Fii mireasa perfectă!

Toate privirile se vor fixa asupra mâinilor tale în momentul în care cel alături de care ai ales să-ţi petreci viaţa îţi va pune verigheta pe deget. Iar unghiile tale trebuie să se ridice la înălţimea aşteptărilor. Descoperă stiluri, nuanţe şi idei pentru o manichiură cu totul sepcială pentru ziua nunţii tale.
Stilul clasic pentru manichiura de mireasă este cel de tipul french. Dar dacă vrei să fii altfel, poţi reinterpreta această manichiură într-un mod inedit. De exemplu, french-ul ombre, care începe gradual cu o nuanţă pală de la baza unghiei ce devine mată către vârfuri este o variantă pe care ai putea să o încerci.
 
De asemenea, o manichiură french în care vârfurile sunt acoperite cu glitter sau bandă metalică este o altă opţiune de a reinventa acest stil. Un nou trend, prefect pentru manichiurile de nuntă este aplicarea unui model la vârful unghiei care imită dantela.

Manichiura moon, care este un stil french inversat, cu accentuarea unei semiluni la baza unghiei, te va ajuta să ieşi complet în evidenţă şi să fii cu totul altfel în ziua în care îmbraci rochia de mireasă.

Albul nu este singura opţiune pentru unghiile tale din ziua nunţii.
Nuanţele nude, foarte delicate şi diafane se potrivesc de minune cu această zi de basm din viaţa ta. Chiar şi cele uşor sidefate sunt de încercat pentru că oferă un strop de strălucire romantică.

Dacă eşti o mireasă îndrăzneaţă, nuanţele metalice de ojă, precum argintiu sau auriu sunt un trend pe care ai putea să-l iei în calcul. Unghiile metalice se potrivesc mai ales dacă ai ales accesorii în aceeaşi nuanţă, precum bijuterii, diademă sau pantofi.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod