"I'm not there" - proiectie speciala la TIFF

Facebook Twitter Comenteaza


In seara de 2 iunie, ora 20:30, la Cinema Republica din Cluj va fi difuzata proiectia-eveniment a controversatului film al lui Todd Haynes, "I'm not there"; acest eveniment da posibilitatea salvarii unui monument istoric, emblema a orasului de pe Somes.

"I'm not there", proiectat in premiera in Romania la TIFF, este unul dintre cele mai discutate filme ale anului, in care Cate Blanchett are un rol de zile mari, premiat si nominalizat de mai multe ori, dintre care se remarca Globul de Aur pentru "Cea mai buna actrita in rol secundar" si nominalizarile la Oscar si BAFTA.
"I'm not there", este si una dintre ultimele pelicule in care mai poate fi vazut jucand Heath Ledger, decedat la cateva luni dupa premiera pe marile ecrane din SUA.

Filmul "rastoarna" biografia lui Bob Dylan, jucat de sase actori diferiti, cate unul pentru fiecare perioada a vietii sale, incalcand toate tiparele filmelor biografice de la Hollywood.

Proiectia este parte a campaniei "Impreuna pentru muzeu", fondurile incasate din vanzarea biletelor la acest film urmand a fi donate pentru restaurarea Palatului Banffy, care gazduieste Muzeul de Arta Cluj-Napoca.

Ca si anul trecut, TIFF 2008, este gazduit de Muzeul de Arta Cluj-Napoca, curtea acestuia devenind un adevarat Meeting Point - locul unde se vor intalni toti care iau parte la festival: actori, regizori, producatori, sponsori, parteneri.
De anul acesta insa, Muzeul de Arta este si o gazda a proiectiilor indoor a Festivalului, punand la dispozitia acestuia Galeria devenita una dintre cele opt locatii oficiale TIFF.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod