"Disney Live! Winnie the Pooh" vor avea o reprezentatie in plus

Facebook Twitter Comenteaza
In iunie, pentru prima data, un show live al companiei Disney se va afla in Romania. "Disney Live! Winnie the Pooh" este o productie complet noua si are ca protagonisti pe ursuletul iubitor de miere Winnie the Pooh si prietenii lui.

Winnie the Pooh, prezentatorii, cele trei ajutoare si toti prietenii ursuletului (o distribuite de 15 artisti), vor aduce la Bucuresti un spectacol vesel. Copiii vor fi si ei insisi actorii acestui show, dandu-le o mana de ajutor lui Winnie si prietenilor sai pentru a iesi din toate situatiile neprevazute.
"Disney Live! Winnie the Pooh" este un spectacol pentru copii inedit in tara noastra.

Organizatorii programasera initial 4 reprezentatii ale spectacolui, dar cererea mare de bilete a determinat introducerea unei noi reprezentatii, joi, 19 iunie.

Astfel ursuletul Winnie si prietenii sai din "Padurea celor 100 de stejari" vor putea fi vazuti in spectacolele de joi, 19 iunie, ora 18:00, vineri, 20 iunie, ora 18:00, sambata, 21 iunie, ora 15:00 si ora 18:00 si duminica, 22 iunie, ora 15:00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele se gasesc prin reteaua bilet.ro si la: magazinele Flanco si Flamingo, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazinele Music Shop, libraria Libri, librariile Libris, Carturesti, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara.
Pretul biletelor este de 39, 59, 99 sau 150 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod