Iată meniul de Crăciun al Minodorei, realizat de Cori Grămescu

20 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Iată meniul de Crăciun al Minodorei, realizat de Cori Grămescu

Cori Grămescu are grijă ca, prin antrenamente şi dietă, Minodora să ajungă la siluetă în limite normale.


Cântăreaţa a început colaborarea cu Cori Grămescu în urmă cu două luni, iar până în acest moment a slăbit 13 kilograme, ajungând la 83 kg, urmând ca până la Crăciun să mai slăbească încă două.

Odată cu sosirea Crăciunului, însă, Minodora va avea voie să mănânce preparate tradiţionale, însă atent controlate de Cori Grămescu, astfel încât până la începutul anului viitor, solista să îşi menţină greutatea din prezent.



„Obiectivul este de a nu slăbi, dar nici de a se îngrăşa. De Sărbători, i-am dat Minodorei undă verde să mănânce cât mai diversificat, preparate pe care i le-am ales special, pe care le gătesc inclusiv eu, pentru ca în final să nu pună la loc niciun kilogram din cele pierdute până acum. Bineînţeles, nici nu va slăbi în această perioadă, însă la începutul anului viitor vom relua antrenamentele şi dieta astfel încât până în luna martie să ajungă la 70 de kilograme”, declară Cori Grămescu.

Masa de Crăciun a Minodorei va conţine: ciorbă de curcan, friptură de curcan cu legume la cuptor, muşchiuleţ de porc la cuptor, sarmale slabe din porc şi vită, sarmale din piept de curcan cu legume în foi de viţă, preparate de Cori Grămescu, şi biscuiţi din făină de migdale cu chips de ciocolată neagră, făcute tot de Cori.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod