Holograf a ales Media Music Awards: Va fi singura ceremonie de premii la care participa in aceasta toamna!

Membrii trupei Holograf au decis ca Media Music Awards sa fie singura ceremonie de premii muzicale la care participa in acest sezon. Evenimentul desfasurat la Sibiu pe 19 septembrie este, de altfel, singura gala organizata in aer liber din ultimii ani la care celebrii artisti iau parte si, mai mult, unde sa si sustina un recital.
Alegerea lor este justificata de gradul inalt de profesionalism cu care este organizat evenimentul si de transparenta cu care sunt acordate premiile, pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Membrii trupei Holograf pregatesc un recital de neuitat pentru cei peste 30.000 de oameni din Piata Mare a Sibiului si pentru milioanele ce vor urmari ceremonia la Kiss TV sau pe internet sau redifuzata la posturi de televiziune din alte tari.

Holograf se alatura astfel seriei de artisti care vor urca pe scena impozanta de la Sibiu, precum Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Voltaj, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Nicole Cherry si Faydee.

La Media Music Awards vor participa si vedete cunoscute din showbiz ce vor urca pe scena pentru a inmana mult ravnitele trofee.
Printre acestea si Catalin Botezatu si Andreea Marin, ei anuntandu-si de curand prezenta.

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod