"Harry Potter", scene de sex cu un alt bărbat

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Ianuarie 2013
Daniel Radcliffe speră să atragă publicul feminin în cinematografe la noul său film, "Kill Your Darlings", pentru care a jucat în scene de sex cu un alt bărbat.
În "Kill Your Darlings", Radcliffe joacă rolul poetului gay Allen Ginsberg, lider al generaţiei Beat. Regizorul filmului, John Krokidas, i-a spus lui Radcliffe că scenele de sex pe care le-a jucat vor avea succes la femei, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Radcliffe, care a devenit celebru în rolul lui Harry Potter s-a despărţit în octombrie de Rosie Coker, cu care a fost împreună timp de doi ani şi, potrivit presei, este împreună cu actriţa Erin Darke.

"A fost ceva nou.
Dar, ştiţi ce?, am filmat scena aceea în, să zicem, o oră, o oră şi jumătate şi totul s-a întâmplat foarte repede.
Nu am avut timp să stau şi să mă gândesc"
, a mărturisit Radcliffe a Sundance.

"John (Krokidas -n.r.) m-a ajutat foarte mult şi mi-a descris în detaliu ce voi simţi în diferite momente", a spus acesta.

Daniel Radcliffe, în vârstă de 23 de ani, este interpretul unui băiat vrăjitor în ecranizările romanelor din seria "Harry Potter" scrise de J.
K. Rowling.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York), notează Mediafax.

În 2007, a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.


Foto: AFP/Mediafax
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod