Hairstylistul Cristi Pascu si-a serbat ziua de nastere in restaurantul lui Jennifer Lopez din Brazilia

Celebrul hair-stylist Cristi Pascu si-a aniversat ziua de nastere printr-o vacanta de neuitat in Brazilia. Alaturi de sotia lui si de un grup de prieteni, Cristi a plecat tocmai la Rio de Janeiro si a avut parte de o aniversare inedita.
“Am implinit 40 de ani. A fost un prag important si l-am sarbatorit prin aceasta escapada braziliana, la invitatia unui prieten apropiat. Mi-am inceput ziua cu o plimbare pe celebra plaja Ipanema, alaturi de sotia mea, Emilia. A urmat apoi o vizita la statuia lui Iisus, inaltata pe un munte, care masoara 38 de metri inaltime. De aici panorama asupra orasului este uluitoare. Am ajuns si la un meci de fotbal pe Maracana, stadionul care a gazduit finala din acest an a Campionatului Mondial de Fotbal”, declara Cristi Pascu.

Hairstylist-ul si-a incheiat seara cu o cina alaturi de prieteni la celebrul restaurant Marius, acolo unde au luat masa de-a lungul timpului si Rihanna sau Jennifer Lopez.

“Initial am crezut ca este restaurantul unui roman, insa apartine unui mare chef brazilian.
Arata ca nava unor pirati, iar aici iti este adusa mancarea din 5 in 5 minute. Cate putin din fiecare fel. Putin muschi de vita, putina caracatita, cateva fructe de mare,  putin peste la gratar. In total, vreo 15 feluri. Am avut parte de o experienta gastronomica cu totul aparte”
, adauga Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstilisti din Romania, avand la activ show-uri de coafuri spectaculoase si colaborari cu vedete si reviste renumite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod