Mai tii minte trupa No Comment? Iata ce face Xenti Runceanu in prezent!

La sfarsitul anilor 90, trupa No Comment cucerea topurile romanesti cu o serie de piese ce au devenit hituri la scurt timp de la lansare. “La noapte o sa te fur” si „Esti atat de frumoasa” au fost doar doua din melodiile cu care No Comment s-a remarcat atunci.
Trupa era formata din doi tineri artisti in plina afirmare. Este vorba de Xenti Runceanu, varul regretatei Mihaela Runceanu, si Razvan Trandafir, fratele cunoscutei artiste Carmen Trandafir.

Au castigat atunci multe premii iar albumul lor a devenit cel mai bine vandut la casa de discuri de la acea vreme, in peste 40.0000 de discuri.

Mai mult, „Esti atat de frumoasa” a fost desemnata unul din cele mai bune cantece scrise veodata in Romania, la concursul Melodia Secolului de la Televiziunea Nationala.

Anii au trecut, iar cei doi artisti au pornit pe cai diferite in cariera.
Razvan este profesor de muzica, iar Xenti este compozitorul si producatorul pieselor trupei Amadeus si evolueaza alaturi de artiste in cadrul noului show pe care l-au lansat in aceasta toamna.

Este vorba de un spectacol complex in care cvartetul canta alaturi de un band extins ce include un tobosar, care ofera ritm pieselor originale sau coverurilor, si pe Xenti Runceanu, la clape si ca solist vocal.

Pe langa interventiile sale la vioara, Andreea Runceanu canta acum si cu voce si au adaptat pentru noul show piese romanesti si internationale, rezultatul fiind spectaculos.

Are in desfasurator peste o suta de piese internationale si romanesti, interpretate in propria variata.
De la „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”,  „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar si muzica populara.

In plus, pentru nunti, Amadeus a pregatit un spectacol ce include „Marsul Nuptial” pentru momentul sosirii mirilor, un calup de piese pentru momentul aperitivului, apoi o piesa originala perfecta ca si „Dansul mirilor”, urmand apoi sa evolueze alaturi de intregul band pentru ca invitatii sa danseze pret de mai bine de o ora.

Bandul canta live pe o scena cu un ecran LED imens pe care se deruleaza proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului.
Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica.

Cele patru artiste schimba trei tinute, trecand de la rochii de seara albe, elegante, la rochii cu glitter auriu, extrem de sexy, si salopete negre din material paietat ce le pun in evidenta siluetele de manechine.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod