HAIR SHOW Vibrant Moments by Londa Professional

14 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
HAIR SHOW Vibrant Moments by Londa Professional
Londa Professional da viata conceptului Liberty Bloom. Acesta a capatat forma si sens in mainile stilistilor, care si-au etalat creatiile in cadrul show-ului Vibrant Moments. Liberty Bloom este inspirat din viata celor aflati in culise. Acesta vorbeste despre pasiunea care ii aduce impreuna si ii ajuta sa isi depaseasca limitele. Conceptul pune in lumina accentele florale si vintage din perioada anilor ’30 – ’70 si vorbeste despre feminitate la toate nivelurile. Este un melanj intre clasic si modern, contemporan si non-conformist.
Stilistii i-au dat viata apeland la patru viziuni de stil.

“Sunrise Flower” este un look inspirat din miscarea flower power. Vorbeste despre femeia care doreste relaxare, este libera si usoara. Iar parul nu face exceptie. Este natural, in forme pure si culori calde. Coafura usoara se intretine si se stilizeaza extrem de facil.

“Monday Flower” inseamna coafuri aranjate dar care se bucura de miscare. Culoarea parului capata noi dimensiuni datorita suvitelor in nuante subtile.
Styling-ul are volum si stralucire.

“Evening Glamour” atrage privirile tuturor. Look-ul este unul de cocktail inspirat de eleganta anilor ’30. Aduce in prim-plan penele si florile. Coafurile sunt simple insa incarcate cu stil si distinctie.

“Vibrant Blossom” este imaginea originalitatii si creativitatii. Adepta acestui stil alege nuante sofisticate cu accente aurii si aramii si o tunsoare asimetrica.
Lookurile au fost realizate de stilistii din echipa Londa Professional: Violeta Cinca, Radu Serban, Violeta Palovici, Bogdan Mirica, Mihaela Osman, Cristian Linieru, Mariana Oita, Vali Sava, Corina Macrea, Ovidiu Cumpat, Florin Lezeu si Marian Uritu.
Show-ul a culminat cu demonstratiile stilistilor din echipa internationala Mijun Artistic Team.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod