Giulia Nahmany a ajuns in topurile americane cu coloana sonora a filmului sau, Love by Design

La nici o luna pana la lansarea in Romania a filmului „Love by Design”, in care detine rolul principal, alaturi de celebra Jane Seymour (Dr. Quinn), Giulia Nahmany marcheaza inca o reusita pe piata muzicala internationala.

Noua ei piesa, „Girl To Change Your World”, coloana sonora a filmului sau, se afla deja in topurile americane. Melodia, pe care a inregistrat-o in Los Angeles alaturi de renumitul producator Tom Weir, detinatorul premiului Grammy, este deja numarul 1 in trei clasamente de peste ocean si figureaza in alte 15 topuri americane.

Artista din Romania reuseste sa imparta clasamentele cu nume celebre precum Michael Jackson, Justin Timberlake, Maroon 5, One Republic, John Mayer, Katy Perry, Coldplay sau Pharrell Williams.

Mai exact, piesa „Girl To Change Your World” a ajuns pe urmatoarele pozitii:

#1* AC40 Indie Chart/NMW!

#1* AC40 Eastern Regional Chart/NMW!

#1* Rickett’s Record Pool Chart!

#8* AC40 Main Chart/NMW!

#9* Hot100 Chart/NMW!

#45* AC Mediabase Chart!

#3* Mainstream Chart/IMN!

#14* FMQB Top200 Chart!

#18* Top40/National Radio Hits!

#45* America’s AC Music Chart!

#45* All Access Mediabase Chart!

#2* Top40 Indie Chart/NMW!

#12* AC40/National Radio Hits!

#17* Top40 Main Chart/NMW!

„Girl To Change Your World” este coloana sonora a filmului „Love By Design”, in care Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal.

Co-productia americano-romana a fost filmata in Bucuresti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighisoara, Saschiz si Biertan.


Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.

Din distributie fac parte si Jane Seymour, actrita renumita pentru rolul sau din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.

Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod