Tania Budi model la 46 de ani

A slabit peste 5 kg vara asta, arata impecabil si are un ten perfect. La cei 46 de ani Tania Budi a fost cooptata sa fie imagine pentru companii cosmetice canadiene care vinde aparatura si produse cosmetice profesionale in toata lumea, pentru ca, spun ei, daca aparatura respectiva da rezultate pe un ten matur inseamna ca e eficienta.
"Tania Budi e etalon de frumusete, o frumusete naturala deloc afectata de trecerea timpului, e o femeie care nu-si arata varsta, a stiut sa-si pastreze prospetimea tenului, de aceea am ales-o pe ea sa vorbeasca despre microdermoabraziune, oxigenoterapie, electroepilare, sunt tratamente non invazive, aparate de ultima ora pe care noi le comercializam in Romania, care ne ajuta sa aratam bine", a declarat Razvan Vasile director comercial Itaco International. Tania s-a lasat pentru doua ore pe mana specialistilor la targl de frumusete de la Romexpo.

Alaturi de ea, Alyanna Lu, cantareata de origine asiatica pasionata de desenele japoneze manga, care se imbraca precum Sandy Bell sau Sailor Moon,  s-a lasat machiata cu la standul Itaco.
"Iubesc desenele japoneze, de aceea am ales sa ma imbrac si machez ca ele, si n-o fac doar pe scena, asa merg si la piata", ne-a declarat Alyanna Lu. Daca rusii au fetele Barbie, iaa ca si noi avem o fata manga. "Desi sunt alergica la machiaje am descoperit produsele Colours la care nu fac alergie, inainte luam pastile ca sa ma pot machia".

In gama variata de la Itaco fetele au descoperit si bijuteriile de par si piele, care rezista saptamani intregi, nu pica nici in apa, si care pe par arata senzational.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod