John Snow din Urzeala Tronurilor

Game of Thrones: O bătălie epică şi mult suspans în episodul 9 -VIDEO

"Battle of the Bastards" (Bătălia Bastarzilor) se numeşte al nouălea episod din sezonul 6 al serialului Game of Thrones. El va rula la sfârşitul săptămânii, iar fanii aşteaptă cu sufletul la gură bătălia lui John Snow împotriva lui Ramsay Bolton.

Tensiunea creată de aşteptarea noului episod e în continuă creştere, deoarece sezonul 6 din Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) se apropie cu paşi repezi de final. Potrivit producătorilor, această bătălie le-a dat mari bătăi de cap, deoarece s-a filmat în 25 de zile, în Irlanda de Nord, şi a implicat un efectiv foarte mare de figuranţi şi cai, scrie publicaţia Entertainment Weekly.

John Snow - Game of Thrones
Credit foto: HBO

În majoritatea cazurilor un episod din Game of Thrones se filmează în 9-12 zile, după cum au declarat producătorii, însă pentru acest episod 9 din sezonul 6 doar scena cu bătălia propriu-zisă le-a luat 25 de zile de filmare.

Imagini din Game of Thrones episodul 9 sezon 6
Credit foto: HBO

Aceeaşi sursă precizează că pentru episodul 9 a fost nevoie de 600 de membri ai echipei de filmare, 500 de figuranţi şi 70 de cai. Producătorii serialului, David Benioff şi Dan Weiss, au mai vorbit în trecut despre cât de greu le este să filmeze scene de război care implică şi cai.

Iată un preview ca să ştii la ce să te aştepţi de la episodul 9!




Kit Harington a fost invitat în emisiunea "The Morning" şi a acordat un interviu despre aceste ultime două episoade pe care fanii le aşteaptă cu sufletul la gură.

Vizionează aici ce dezvăluiri a făcut Kit Harington (John Snow) şi cum a reuşit să păstreze timp de doi ani secretul că el nu murise la finalul sezonului 5:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod