Găinuşă şi Dezbrăcatu’ cârcotesc şi sărbătoresc 10 ani de Kiss FM, în această seară, la Cronica Carcotasilor

Miercuri, 6 noiembrie, platoul “Cronicii Cârcotaşilor” este luat cu asalt. Dj-ii de la Kiss FM vin să sărbătorească alături de Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu’ împlinirea a 10 ani de când formează cea mai tare echipă de radio din România.
Aceştia nu sunt, însă, singurii invitaţii. Prin emisiune se vor perinda tot felul de personaje, gata să-şi dea cu părerea despre cele mai recente evenimente.  

Andreea Marin vine la “Cronicutză” să ne spună când va dansa şi ea la emisiunea fostului soţ, aşa cum a făcut Răduleasca. Şi pentru că veni vorba despre triunghiul amoros, devenit pătrat amoros, se pare că o parte dintre cei implicaţii şi “extensiile” lor s-au întâlnit la nunta Mihaelei cu Ştefan. Vedeţi imagini în exclusivitate.   

Gelu Mititelu, avocat de litigii cu înjurături, divorţuri cu muşcături şi sechestru pe persoană fizică, este supărat că Diaconescu a fost acuzat că bate câmpii.
Şi Adi Minune e puţin cam supărat, pentru că a dat nas în nas cu agentul antidrog Tuzgureanu.  

Doamna Tănţica este mereu veselă şi zâmbitoare. Având în vedere că s-a născut la Drăgăşani, chiar în cramă, iar de locuit, a locuit o perioadă la Cotnari, n-are cum să fie altfel.

Ramona Bădescu este şi ea fericită. Domnişoara “Ochio” prezintă “Duminica în familie”. Mă rog, prezintă este mult spus, dar ce mai contează ce face, atâta timp cât este difuzată la “România Abonament”.
 

Şi pentru că tot veni vorba de prezentatoare, ca să nu mai cadă în penibil, atunci când le cade promterul, Cârcotaşi le dau câteva sfaturi domnişoarelor “roboţei” aflate în dificultate.

Aiurel Balada are mare potenţial pentru funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului. Pe scurt este omul potrivit, la locul potrivit! Vedeţi cât este de competent, în această seară la “Cronică”.    

Şi tot atunci veţi afla ce soluţie a găsit doamna Filofteia Avarvarei  pentru a circula gratuit cu metroul.
Că vorba aia, după noul val de scumpiri a la Ramona Mănescu nu-ţi mai vine să mai ieşi din casă, mai ales dacă eşti pensionar.  

La finalul ediţiei Connect-R cântă cea mai nou piesă a sa, aşa că nu trebuie să rataţi “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară (miercuri, 6 noiembrie), de la ora 20:30, la Prima TV.

 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod