Andreea Raicu lanseaza o noua colectie de tricouri

Vedeta Prima TV lanseaza o noua linie de tricouri in cadrul colectiei Tssshirt by Andreea Raicu.
Cu o grafica noua, vesela si moderna, noile modele reiau cele mai populare mesaje ale liniei Tssshirt si le transforma in declaratii de stil pentru iubitoarele modei. Cele 4 mesaje ale colectiei sunt: I’m good in bed. I can sleep all day long, I’m not 30. I’m 18+12 years of experience, Don’t hate me ‘cause I am different, I can’t fake it. Can you take it?

„Aceasta linie de tricouri este un proiect special, care imi este foarte drag si pe care il dedic memoriei bunicii mele. Cand am lansat linia, in urma cu 5 ani, am fugit la eveniment direct din spitalul unde era internata bunica mea.
Au fost singurele ore in care m-am despartit de ea in perioada in care a fost bolnava. Imi amintesc cat de mult m-au ajutat toti oamenii dragi care mi-au fost alaturi atunci; au venit atat de multi incat si acum, cand imi amintesc, ma emotionez. În ultima vreme, am fost des intrebata ce se mai intampla cu Tssshirt. Asa ca la inceputul acestui an m-am decis sa relansez linia in amintirea bunicii mele. Am reluat mesajele care s-au bucurat de popularitate; sunt mesaje vesele, optimiste, care imi amintesc de spiritul ei pozitiv.
In plus, sunt foarte bucuroasa ca tanarul designer Ancuta Sarca mi s-a alaturat in acest proiect si a surprins foarte bine in grafica pe care o semneaza esenta acestei colectii. Iar colaborarea noastra continua, asa ca vor urma noi modele”
, spune Andreea Raicu.

Tricourile sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro, platforma online de shopping gazduita de www.andreearaicu.ro

Pe Andreea Raicu o puteti urmari de luni pana vineri, de la ora 16:00, prezentand “Regina cumparaturilor” si in fiecare luni, de la ora 20:30, la “Mi-s de la tara”, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod