Future is Fusion: Gillette Fusion

Facebook Twitter Comenteaza
Future is Fusion: Gillette Fusion

Vineri, 3 octombrie, s-a lansat in Romania un nou produs Gillette, numit Gillette Fusion. Produsul "s-a intalnit" pentru prima data cu reprezentantii show-bizz-ului romanesc in cadrul unui adevarat spectacol tehnologic. Petrecerea Gillette a avut loc intr-un spatiu special creat in care invitatii au pasit pentru prima data in lumea Fusion, o lume a tehnologiei de ultima ora si a inovatiei, fiind intampinati de proiectii live, muzica Fusion si de gazda evenimentului, Mihaela Radulescu.


Barbatul Fusion este barbatul modern, carismatic si puternic, barbatul ambitios, cu atitudine de invingator si care reuseste sa se ridice prin forte proprii. Barbatul Fusion este un model in viata profesionala dar in acelasi timp confirma si stabileste tendintele in moda si in stilul de viata, fiind admirat de barbati si dorit de femei.

Numeroase celebritati din sport, din afaceri si din show-bizz-ul romanesc au fost de asemenea prezente la lansarea Gillette Fusion. Dan Petrescu, Radu Naum si Mihai Leu sunt cativa dintre cei care au incercat mult asteptatul aparat Gillette Fusion chiar la evenimentul de lansare.


"Mi se pare senzational barbieritul cu noul Gillette Fusion. Este o experienta reconfortanta. Ma bucur ca putem avea parte acum si in Romania de cel mai avansat barbierit cu Gillette Fusion", a spus Dan Petrescu, ambasador Gillette.

Noul Gillette Fusion, dotat cu 5 lame pentru confort si o lama pentru precizie, ofera cea mai buna experienta in materie de barbierit. Lama pentru precizie, montata in partea din spate a aparatului este ideala pentru locurile greu accesibile.

Lansarea Gillette Fusion pentru marele public va avea loc sambata, 12 octombrie, de la ora 18.30, la Baneasa Shopping City unde mult-apreciatul Etienne de Crecy va oferi un adevarat "fusion" de muzica electronica live si imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri inaltime special construit.
Interactiunea dintre arhitectura, imagine si sunet creeaza un spectacol care da impresia intrarii intr-o alta lume, o lume a tehnologiei, aflata la granita dintre realitate si virtual. O megastructura formata din litere cu inaltimea de 10 metri si lungimea unui teren de fotbal va anunta tuturor faptul ca "Future is Fusion": Gillette Fusion.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod