Iuliana Tudor incepe sezonul III din "O data-n viata"

Facebook Twitter Comenteaza
Iuliana Tudor incepe sezonul III din

Incepand cu 10 octombrie, in fiecare vineri, de la ora 20:15, telespectatorii o vor putea urmari din nou pe Iuliana Tudor, in sezonul al treilea al emisiunii "O data-n viata".

Prima editie din noul sezon al show-ului este una dedicata lansarii TVR 3, un nou post de televiziune, lansat de TVR pe 10 octombrie. Cu aceasta ocazie, "O data-n viata" va fi transmisa live, atat pe TVR1, cat si pe TVR 3. Si pentru ca TVR 3 se va dedica reflectarii evenimentelor regionale, in cadrul editiei speciale din "O data-n viata" se vor infrunta, intr-un studio nou, cinci vedete reprezentand zonele studiourilor teritoriale ale TVR: Ramona Badescu (pentru Craiova), Daniela Nane (pentru Iasi), Liana Stanciu (pentru Bucuresti), Antonio Passarelli (pentru Timisoara) si Razvan Krivach (pentru Cluj).
Ei vor fi sprijiniti de directorii si echipele editoriale ale celor 5 studiouri teritoriale.

Cei cinci sunt primii dintr-o serie de personalitati marcante ale scenei publice romanesti pe care moderatoarea isi propune sa ii aduca in emisiune.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • FINARU CRISTIAN CONSTANT pe 4 Nov 2011, 13:22
    VREAU SI EU SA FIU AJUTAT

    SUNT UN TINAR DE 28 DE ANI .DE 7 ANI SUNT PARALIZAT LA PAT DE LA GIT IN JOS . NUMI MISC MAINILE . VA SCRIU CU GURA . CU AJUTORUL UNUI MAUS . SIMT TOT , DAR NU MA POT MISCA . AM NEVOIE DE AJUTOR . DACA MA PUTETI AJUTA SI PE MINE EU VA LAS ADRESA MEA SI NR DE TF 0742381053 BUD-L CHIMIEI , NR 83 , BL 17 , PARTER AP 2 . IASI

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod