Fostul iubit al Leonei Lewis ii cere acesteia 1.5 milioane de lire

de Georgiana Dorobanțu, 9 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Fostul iubit al Leonei Lewis ii cere acesteia 1.5 milioane de lire
Fostul iubit al cantaretei Leona Lewis, Lou Al-Chamaa, ii cere acesteia 1.5 milioane de lire pentru ca a ajutat-o sa devina celebra, potrivit femalefirst.co.uk.

Iubitul din adolescenta al vedetei spune ca a cerut o suma atat de mare pentru ca este de parere ca a avut un rol foarte important in succesul cantaretei.

Fostul iubit, care este electrician, pretinde ca el a fost cel care a inscris-o la auditia pentru emisiunea The X Factor, pe care a si castigat-o si care i-a adus celebritatea.

"Crede ca a jucat un rol important in succesul pe care il are acum Leona.
Au fost impreuna 10 ani si el este cel care a incurajat-o sa isi valorifice talentul
", a declarat un prieten al acestuia.

Leona si Lou s-au despartit luna trecuta in conditii amiabile, despartirea fiind pusa pe seama programului lor incarcat.

Dupa ce Leona a devenit celebra, fostul electrician a primit un loc de munca la Sony BMG.

Pretentiile lui Lou se pare ca au aparut dupa ce cantareata s-a oferit sa ii cedeza locuinta in valoare de 600.000 de lire pe care o imparteau amandoi. Acesta a refuzat si a declarat ca vrea mai multi bani, spunand ca are anumite drepturi asupra catorva dintre hiturile vedetei pentru ca a contribuit la realizarea lor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod