Floria.ro ofera flori la concertul VUNK din 6 martie

Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, ofera flori doamnelor si domnisoarelor care se vor distra alaturi de VUNK si BestMusic la concertul din 6 martie de la Hard Rock Café.
Cu misiunea declarata de a sarbatori femeile din viata noastra, concertul VUNK #numaila2 va incepe la ora 21.00, pe 6 martie, nu inainte ca echipa Floria sa aduca zambetul pe buzele participantelor la concert oferindu-le flori parfumate.

In acord cu bratarile luminoase pe care le vor purta cei care aleg sa redescopere formula fericirii alaturi de VUNK si BestMusic, Floria.ro va oferi flori colorate, de primavara, care sa intregeasca o atmosfera plina de viata, culoare, energie si buna dispozitie.

Astfel, doamnele si domnisoarele participante la concert vor primi din partea echipei Floria frezii parfumate, lalele gingase, irisi eleganti sau narcise calduroase.
Domnilor participanti le vor fi oferite vouchere de reducere pentru buchetele pe care doresc sa le trimita femeilor speciale din viata lor, iubite, mame, surori, fiice, prietene, sotii sau rude.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod