Fire of Anatolia, spectacol reprogramat pe 6 decembrie

Showul pe care dansatorii de la Fire of Anatolia urmau să-l susțină la București pe 17 mai, la Sala Palatului, se reprogramează pe 6 decembrie.
Din motive logistice (reconfigurare turneu), spectacolul Fire of Anatolia se reprogramează pentru data de 6 decembrie la Sala Palatului. Biletele rămân în vanzare la aceleași prețuri ca și până acum, 80, 100, 120, 160, 200, 260 şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate și in două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str.
Polonă nr. 15.

În cazul în care nu pot participa la spectacolul reprogramat, spectatorii care vor să își recupereze contravaloarea biletelor achiziționate sunt rugați să se adreseze până la data de 31 mai inclusiv punctelor de vânzare Eventim de unde au cumpărat biletele, iar în cazul biletelor achiziționate online să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro și să returneze biletele în original până la data limită, la biroul Eventim (Str. Polonă nr. 15, Sector 1, București).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod