„New York la un zâmbet distanţă”, o nouă campanie semnată de Colgate Max White One

Colgate Max White One lansează campania „New York la un zâmbet distanţă”, prin care promovează zâmbetele sănătoase şi strălucitoare, oferind totodată şi o experienţă cu totul specială românilor prin acţiunile integrate din toate mediile de comunicare. Prin această campanie, desfăşurată în perioada 9 mai - 9 iunie 2013, gama de albire de la Colgate pune la dispoziţia românilor instrumentele necesare pentru un zâmbet alb, demn de o şedinţă foto profesionistă, invitându-i să trăiască o interacţiune de neuitat în mediul online prin aplicaţia dedicată. Fiecare zâmbet înscris în campania promoţională oferă participanţilor posibilitatea de a câştiga o escapadă elegantă, într-una dintre cele mai mari capitale ale modei – New York.

Campania „New York la un zâmbet distanţă” va beneficia de promovare prin spot TV, acţiuni dedicate în magazine şi în mediul digital – pe website-ul dedicat www.colgatemaxwhite.ro şi pe pagina de Facebook Colgate Romania http://www.facebook.com/ColgateRomania.

Utilizatorii sunt invitaţi să încerce o nouă experienţă în mediul online printr-o aplicaţie specială, unde aceştia primesc indicaţii valoroase de la fotograful Rupert Prescott pentru a realiza cea mai bună fotografie de studio. Pentru acest proiect, Colgate Max White One beneficiază de prezenţa lui Rupert Prescott, întruchiparea perfectă a fotografului profesionist de modă, care are rolul de a surprinde zâmbetele cele mai sofisticate: „Wow! Tu trebuie să fii noul model. Îmi pare bine să te cunosc. Sunt Rupert Prescott, fotograful. Acum, să trecem direct la treabă. Bine ai venit în studioul meu; aceasta va fi şedinţa foto a vieţii tale!” astfel îi invită Rupert pe utilizatori în studioul foto virtual.

 

Efervescentul fotograf oferă sfaturi utile pentru şedinţele foto şi îndrumare utilizatorilor pentru a-şi încărca cea mai potrivită imagine în aplicaţia online, ce le poate aduce o excursie în New York pentru două persoane, precum şi trei premii constând în şedinţe foto profesioniste, prin care câştigătorii vor primi un set de poze pentru ca profilul lor de Facebook să arate extraordinar.

În galeriile comerciale, consumatorii români sunt întâmpinaţi de echipele Colgate care le vor organiza o şedinţă foto pe loc în cadrul standului amenajat anume pentru aceştia, într-un decor urban chic de New York. În plus, în magazinele partenere, toţi cei care vor cumpăra unul sau mai multe produse din gama de albire Colgate – Max White One, pe întreaga durată a campaniei, vor câştiga miile de premii instant, puse la dispoziţie de organizatori şi vor intra în cursa pentru marele premiu - o excursie la New York.  Weekend-urile se vor bucura de o serie de activări speciale în magazine - trupa specială de stil MAX, formată din fotograful profesionist Cătălin Opriţescu şi blogger-ul de fashion Ana Morodan, care vor surprinde cele mai ”stilate” zâmbete şi le vor premia cu produse Max White One pentru a păstra mereu cel mai de preţ accesoriu – zâmbetul strălucitor.



Alături de Colgate Max White One, românii pot experimenta propria sedinţă foto de modă online, iar zâmbetul lor le oferă şansa de a intra în cursa pentru excursia la New York pentru două persoane.

De asemenea, informaţiile legate de campanie şi regulamentul vor fi disponibile pe toată durata campaniei pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/ColgateRomania şi pe www.colgatemaxwhite.ro.

Zâmbetul Max White One, de un alb strălucitor, gata oricând de şedinţa foto

Sistemul Colgate Max White One include produse pentru o îngrijire orală completă şi contribuie eficient la păstrarea unui zâmbet sănătos şi plin de strălucire.

Pastele de dinţi Colgate Max White One conţin acceleratori de albire şi ingrediente similare celor folosite de medicii dentişti. Acestea îndepărtează eficient petele dentare şi conţin o formulă specială împotriva formării tartrului, pentru a obţine un zâmbet cu o nuanţă mai alb în doar o săptămână.

Apa de gură Colgate Max White One fără alcool are o tehnologie avansată de prevenire a petelor, pentru a păstra dinţii mai albi. Folosită de două ori pe zi, după periajul dentar, apa de gură Colgate Max White One ne ajută să ne păstrăm respiraţia proaspătă timp îndelungat.


Periuţa de dinţi Colgate 360° Max White One are un design special prevăzut pentru îndepărtarea petelor şi curăţarea în locuri greu accesibile. Dispozitivul de curăţare a obrajilor şi a limbii îndepărtează cu uşurinţă bacteriile care provoacă respiraţia urât mirositoare.

Astfel, cu noul sistem de albire Colgate Max White One propus de Colgate, puteţi obţine un zâmbet cu o nuanţă mai alb în doar şapte zile.

Produsele Colgate Max White One se adresează persoanelor cu un stil de viaţă activ, care preţuiesc cu adevărat un zâmbet frumos şi sunt atente la alegerile pe care le fac pentru a avea o imagine impecabilă.


Colgate-Palmolive este lider mondial şi local în igiena orală şi, de asemenea, numărul 1 pe piaţa din România pe numeroase alte segmente de bunuri de larg consum: săpun, deodorante solide de femei şi bărbaţi, precum şi paste de spălat vase.

Colgate-Palmolive România este prezentă pe piaţa românească din 1992 şi are un portofoliu ce cuprinde mărci locale şi internaţionale: Colgate, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Palmolive, Axion, Ajax, Protex, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod