Fergie şi-a schimbat numele

Solista grupului american The Black Eyed Peas şi-a schimbat oficial numele şi prenumele.
Artista americană, al cărei nume real este Stacy Ann Ferguson, a depus la începutul acestui an documentele oficiale prin care a solicitat să-şi schimbe numele şi prenumele. Astfel, cântăreaţa, căsătorită de aproximativ patru ani şi jumătate cu actorul Josh Duhamel, se va numi de acum înainte Fergie Duhamel, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenția Mediafax,

Agentul de presă al cântăreţei a confirmat această informaţie în cursul zilei de vineri.

În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, cântăreaţa a spus că doreşte să îşi schimbe prenumele Stacy în Fergie pentru a fi "în conformitate cu prenumele cu care este cunoscută de toată lumea, inclusiv pe plan profesional, de foarte mulţi ani".

În 2006, Fergie, în vârstă de 38 de ani, a lansat un album solo, intitulat "The Duchess", care a inclus două piese care au ajuns No.1 în topul Billboard Hot 100: "London Bridge" şi "Big Girls Don't Cry".

Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut şase premii Grammy, iar albumele formaţiei s-au vândut în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume.
Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în septembrie 2007.

Fergie şi actorul Josh Duhamel s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii catolice, pe 10 ianuarie 2009, după o relaţie de cinci ani. Cântăreaţa americană este însărcinată şi va naşte primul copil al cuplului în septembrie sau în octombrie.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod