Fashion and Fascination Fair Mother & Child

Te simti copil? Ai un copil ? Sau pur si simplu ai chef de voie buna si lucruri unicat? Atunci te invitam sa petreci weekendul 8 si 9 iunie alaturi de noi!. Te vom astepta cu baloane de sapun, printese, expozanti care mai de care mai talentati, concursuri si multe, multe surprize, atat pentru mamici, cat si pentru cei mici!
Aflat la cea de-a doua editie, Fashion and Fascination Fair isi propune si de aceasta data sa va surprinda si va invita sa patrundeti in lumea fascinanta a artei, creata de tinerii designeri romani. 
Fashion and Fascination Fair Mother & Child” este o editie speciala dedicata mamicilor, piticilor dar si celor care vor sa isi reinnoiasca garderoba de vara cu cele mai noi creatii ale designerilor autohtoni.

Prin intermediul acestui targ sustinem tinerii artisti romani care vor sa isi faca cunoscute propriile creatii, multe dintre colectiile care vor fi expuse fiind realizate special pentru Fashion and Fascination Fair.

Va asteptam cu rochii colorate, papioane vesele, bijuterii din pietre pretioase, semipretioase si tot felul de accesorii pictate manual.
Pe langa haine si accesorii, va intampinam cu produse de infrumusetare bio, ingrijire corporala precum si cu multe surprize de la partenerii nostri.

Dupa o repriza de shopping, va puteti rasfata in voie la terasa Legere, langa o limonada, un cocktail sau un frappe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod