Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti

2 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti" alt="Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti" title="Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti" border="0" />
Fara a fi speriati de furtuna care a lovit ca din senin Bucurestiul, fanii infocati ai fenomenului "Amurg" si-au facut publica admiratia pentru actorii binecunoscutei serii pe strazile din Bucuresti. Pe langa bucuria tinerilor de a face parte din cea mai mare conventie a fanilor unui film in Romania, scopul care i-a unit a fost acela de a ii aduce aici pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner.

Participantii au putut fi recunoscuti de la mare distanta dupa tricourile imprimate cu chipurile actorilor, zecile de pancarte si steaguri cu care au venit inarmati si nu in ultimul rand dupa scandarile zgomotoase care au starnit interesul maxim al trecatorilor.

La ora 17.40 s-a dat startul marsului, care s-a desfasurat sub indrumarea fortelor de ordine intre Piata Unirii si Parcul National.
Odata ajunsi la Amfiteatrul "MIHAI EMINESCU", sutele de fani au fost invitati sa strige indelung in fata camerei de filmare cat de mult isi doresc sa vina actorii lor preferati in Romania si au facut-o cu mare daruire agitand incontinuu steagurile, pancartele si posterele din dotare. Dupa acest moment, fanii devotati au fost rasplatiti cu o multime de premii originale "Eclipsa" (postere, brelocuri, bratari, dar si invitatii la film), iar organizatorii au dat startul proiectiei filmelor "Amurg" si "Luna Noua".


Cum pasiunea nu cunoaste limite, evenimentul a reunit intr-o atmosfera mai mult decat incendiara pe iubitorii fenomenului "Amurg" din toata tara, printre participanti aflandu-se atat fani din Bucuresti cat si din Cluj, Galati, Craiova si Constanta. Succesul de necontestat al acestor filme a fost demonstrat inca o data, cu ocazia lansarii celei de-a treia parti, "Saga Amurg: Eclipsa", care a luat cu asalt box office-ul american, incasarile din prima seara depasind 30 de milioane de dolari.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod