Sotul lui Tori Spelling, la terapie intensiva

de Georgiana Dorobanțu, 2 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sotul lui Tori Spelling, la terapie intensiva
Dean McDermott, sotul actritei Tori Spelling, a fost dus de urgenta la spital in urma unui accident de motocicleta, potrivit people.com.

Acesta a suferit un accident de motocicleta in urma caruia s-a ales cu o rana deschisa si un plaman perforat. A fost dus de urgenta la un spital din Los Angeles, fiind internat in sectia de terapie intensiva.

"Are dureri foarte mari", a declarat Tori Spelling, care a stat la spital, alaturi de sotul sau, ce se afla la al doilea accident de motocicleta anul acesta.
"A luat acest accident ca pe un semn si a realizat ca familia este mult prea importanta pentru el si nu merita sa isi riste viata", a adaugat actrita.

La inceputul acestui an, McDermott si-a fracturat umarul tot intr-un accident de motocicleta. Apropiatii celor doi spun ca acestia au frecvent discutii in contradictoriu legate de pasiunea actorului pentru motociclism si riscurile acestui sport.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod