Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 21 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT FLORIN CHILIAN

Seria de concerte “Bestmusic with” continua la Hard Rock Cafe cu Florin Chilian. Vino joi, 21 februarie, de la ora 21:00 si asculta live hituri precum "Zece", "Iubi", "Sa nu ucizi", "Raiuri de Iad" sau "Intoarce-te cand dorm", dar si alte piese noi din repertoriul originalului artist.
Cei care care doresc participe la concert isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP;

Pentru biletele in format electronic se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete.

Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.
Pentru a rezerva locuri la mese va rugam sa sunati la 021 2066261.

 
VINERI, 22 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-2066261.




SAMBATA, 23 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT ALIN VADUVA

Vino sa-l vezi live pe artistul care, la numai 27 de ani, se poate lauda cu peste 50 de premii obtinute la festivalurile nationale si internationale de muzica! Obisnuit sa fie pe podiumul marilor castigatori, dupa succesele obtinute la “Mamaia”, “Cerbul de Aur” si “X-Factor 2011”, Alin Vaduva se pregateste sa dea din nou lovitura, la editia de anul acesta a Festivalului International “Eurovision 2013”.
Alaturi de colegii sai de trupa - Sebastian “Ricii” Blaj (clape), Daniel - (bass), Vladimir Pupazan (chitara) si Gilberto Ortega Tores (percutie), Alin va asteapta sambata seara la HRC cu cele mai recente piese ale sale, dar si unele dintre cele mai tari hituri rock, soul, R&B sau reggae.
Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.



 

MARTI, 26 FEBRUARIE, ORA 21.00 – CONCERT THE ANIMALS & THE TROGGS

Rock Events readuce in atentia publicului roman legendarele trupe britanice The Animals & The Troggs, in concert la Hard Rock Cafe.

Evenimentul face parte din Greatest Hits Tour si marcheaza 45 de ani de aparitii pe scena pentru legendarii The Troggs.
Trupa The Animals s-a infiintat la inceputul anilor '60 in Marea Britanie si a cunoscut o ascensiune spectaculoasa in topurile in intreaga lume cu piese precum “The House of the Rising Sun”, “We Gotta Get Out of This Place”, “Don’t Let Me Be Misunderstood”, “I Put a Spell On You”.
TheTroggs au devenit celebri datorita imnului anilor '60 - "Love Is All Around", unul din multele lor hituri. Şi să nu uităm de "With A Girl Like You", "I Can't Control Myself", "Anyway That You Want Me", "Give It To Me" and "Love Is All Around", piese ce au adus trupei aprecieri la nivel mondial.

Biletele sunt disponibile la pretul de 75 lei (in picioare) sau 100 lei (cu loc la masa).
Pentru studenti si elevi s-au pus in vanzare bilete la pretul de 40 lei.
Pot fi achizitionate online prin intermediul iabilet.ro, rezervariclub.ro, metalhead.ro, bestmusic.ro, rockevents.ro si direct de la Hard Rock Cafe.

Pentru rezervari sunati la 021 2066261.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod