Mila Kunis a strălucit la premiera filmului “Oz the Great and Powerful”

Mila Kunis a arătat încântător pe covorul din cărămizi galbene de la premiera mondială a noului său film Oz the Great and Powerful. Actriţa a arătat cu adevărat uimitor purtând o rochie splendidă din dantelă, semnată Dolce & Gabbana şi o coafură realizată de Mara Roszak, hairstylist-ul vedetelor pentru Moroccanoil.
“Am vrut să subliniez croiala graţioasă a rochiei aşa că i-am prins părul la spate şi l-am ridicat”, a spus Mara Roszak, “pentru a crea un look soft, cu o textură uşoară şi naturală.”   

Cum a fost obţinut look-ul: “Am început prin a aplica Tratamentul Moroccanoil, apoi am aplicat Spuma pentru bucle Moroccanoil pe vârfurile umede, iar la final am uscat părul. Am obţinut astfel o fixare moale, naturală, menținând hidratarea şi prevenind încreţirea. Am folosit un ondulator pentru a-i aranja buclele naturale, alegând şuviţe şi rotind ondulatorul în direcţia buclelor.”

”Am aplicat sprayul fixativ pentru strălucire, cu fixare medie Moroccanoil pentru a păstra textura înainte de a-i ridica părul.
I-am lăsat şuviţele din faţă să cadă libere, i-am prins părul la spate şi l-am prins într-un coc. I-am lăsat şuvitele să cadă suav pe frunte, creând o formă lejeră şi le-am susţinut cu agrafe.  Pentru a completa look-ul am aplicat sprayul fixativ pentru strălucire, cu fixare puternică Moroccanoil pentru o fixare strălucitoare şi de durată.”



Foto: Alberto E. Rodriguez @ WireImage
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod