Evenimente @ Hard Rock Cafe

15 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Evenimente @ Hard Rock Cafe
Distractia este in toi la Hard Rock Cafe. Iata ce te asteaptă in aceasta luna!

Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 18 octombrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un show de exceptie, 100% live, unde pasiunea pentru muzica se va vedea prin interpretari la cel mai inalt nivel. Toate acestea vor sta sub un singur nume: OVI & The Vagabonds.

Cei care care doresc sa fie alaturi de OVI & The Vagabonds isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
- Online, pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro: 40 lei - bilet cu loc la masa sau 60 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 50 de lei bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar pe 19 octombrie, ora 22.00 – Karaoke Star! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.

Dupa un prim concert cu casa inchisa, The Beatbox vor urca din nou pe scena din Hard Rock Cafe sambata, 20 octombrie
. Incepand cu ora 22.30, o replica perfecta a legendarilor The Beatleste asteapta sa retraiesti amintirile din epoca de aur a rock-ului. Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 50 de lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod