5 produse de îngrijire ce nu trebuie să-ţi lipsească pentru a fi sexy

Produsele cosmetice au devenit, pentru multe dintre noi, parte din viaţa noastră. Aşa cum avem nevoie de apă şi mâncare pentru a trăi, tot aşa avem nevoie şi de cosmetice pentru a arăta bine. Poate că multe dintre voi mă vor contrazice şi îmi vor spune că toate cremele şi loţiunile pe care le folosim sunt nişte mofturi, dar încercaţi să vă imaginaţi cum aţi arăta fără să folosiţi un demachiant, un deodorant sau o cremă hidratantă.
Produsele cosmetice au devenit, pentru multe dintre noi, parte din viaţa noastră. Aşa cum avem nevoie de apă şi mâncare pentru a trăi, tot aşa avem nevoie şi de cosmetice pentru a arăta bine.
 
Poate că multe dintre voi mă vor contrazice şi îmi vor spune că toate cremele şi loţiunile pe care le folosim sunt nişte mofturi, dar încercaţi să vă imaginaţi cum aţi arăta fără să folosiţi un demachiant, un deodorant sau o cremă hidratantă. Ştiu că nu toate produsele pe care le avem în dulăpiorul din baie ne sunt strict necesare, însă sunt câteva fără de care nu am putea supravieţui.   

Demachiantul
Fără nicio urmă de-ndoială, demachiantul este acel produs care nu ar trebui să lipsească nimănui din trusa de cosmetice.
În fiecare zi, tenul tău are nevoie de curăţare, chiar şi dacă nu te machiezi. Nu uita că pielea de pe faţă este singura pe care, indiferent de anotimp, nu o protejezi cu haine şi intră în contact cu praful şi impurităţile din mediul exterior. Iar dacă pui la socoteală sebumul pe care tenul tău îl secretă zilnic, vei înţelege de ce ai nevoie să-ţi cureţi tenul în fiecare seară. Şi chiar dacă îmi vei spune că săpunul poate să facă acest job, lucrurile nu stau chiar aşa. De cele mai multe ori, săpunul usucă tenul în exces şi îl poate irita din cauza parfumului pe care îl conţine.    
 
Hidratare zilnică
O piele frumoasă are nevoie de hidratare.
Aşa că, indiferent de tipul de piele pe care îl ai, şi mai ales în anotimpul rece, nu renunţa la hidratare. O loţiune de corp pe care s-o aplici seara, după duş, este esenţială pentru frumuseţea pielii tale. Iar o cremă hidratantă pentru ten nu are voie să-ţi lipsească din ritualul zilnic. 

Protecţie împotriva soarelui
Cel mai mare duşman al tenului nostru este soarele. El este responsabil cu apariţia ridurilor şi a petelor, cu alte cuvinte soarele ne îmbătrâneşte. Aşa că, indiferent de anotimp obişnuieşte-te să-ţi aplici pe faţă, în fiecare dimineaţă o cremă cu factor de protecţie. Cel mai bine este să-ţi cumperi o cremă hidratantă de faţă care are şi factor de protecţie.
   

Exfolierea regulată
Dacă vrei să-ţi păstrezi pielea tânără şi strălucitoare pentru cât mai mult timp ai nevoie de exfoliere. O dată pe săptămână, pielea ta îţi va mulţumi pentru că o ajuţi să scape de toate celulele moarte. Astfel, vei reduce apariţia liniilor fine, a petelor şi a acneei. Şi chiar dacă pe cele mai multe produse de exfoliere ţi se recomandă să le foloseşti de două-trei ori pe săptămână, o sigură utilizare este suficientă. 

Antioxidanţi
Cu siguranţă ştii cât de dăunători sunt pentru sănătatea ta radicalii liberi. Şi pentru că nu putem să ne închidem într-un bol de cristal care să ne protejeze, avem nevoie de ceva care să ne ajute în lupta cu radicalii liberi.
Iar antioxidanţii sunt cei mai potriviţi pentru acest job. De aceea, este foarte important să consumi cât mai multe fructe şi legume în stare proaspătă, care să-ţi asigure porţia zilnică de antioxidanţi. De asemenea, este bine să te orientezi către creme care au în compoziţia lor vitamina E, vitamina A sau vitamina C. De mare ajutor îţi sunt şi măştile naturale pe care ţi le poţi face tu acasă.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod