EUROVISION 2014: Selecţia a început. Melodiile care concurează în finala naţională din această seară - VIDEO

În această seară are loc selecţia naţională Eurovision 2014. Show-ul a început la ora 20.30 și este transmis în direct de Televiziunea Română. Printre artiştii pe care îi vom putea vedea în finală se numără Paula şi Ovi, Vizi Imre, Ştefan Stan feat. Teddy K, Renée Santana.

În urma ascultării celor 150 de melodii validate să participe la selecţia naţională Eurovision, juriul a stabilit un număr de 12 piese care să concureze în finala din 1 martie:

- "Breathe" - Ştefan Stan feat. Teddy K


- "Dacă tu iubeşti", Naomy


- "Despre mine şi ea", Bere Gratis


- "Fiorul iubirii", Silvia Dumitrescu


- "Hardjock", Marcel Crăciunescu

 

- "Hearts Collide", Anca Florescu


- "Kind of girl", Vizi Imre


- "Letting go", Renée Santana feat.

Mike Diamondz


- "Miracle", Paula şi Ovi


- "One more time", Mirela Vaida Boureanu


- "Unpredictable", The dAdA


- "You know", The Zuralia Orchestra


Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, în prima zi a primăverii, cântecul care va reprezenta România în acest an la finala internaţională a concursului, în Copenhaga.

Selecţia naţională se va desfăşura la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu şi va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR.

În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunţate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.
 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • neica_nimeni pe 22 Feb 2014, 12:33
    my 2 cents

    cel mai "touching" cantec = Naomi frumos videoclipul Stefan Stan dar melodia ...slabuta... interesante si cantecul Silviei Dumitrescu si dAdA dar te ating pe creier nu pe inima. restul, nu te ating nicaieri. ma asteptam la ceva semnificativ de la Bere Gratis.... poate altadata....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod